knallertsiden.dk

50 kubik er alt man behøver

Årgangstabel for knallerter

Bogstavet efter stelnummeret angiver årstallet for din knallert. Ender det f.eks. på “K”, er din knallert fra 1951, 1973 eller 1994. Se den komplette liste her:

>>  Download årgangstabel for knallerter (PDF)

 

1 Kommentar

  1. Hej jeg har et spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe med jeg har købt en gammel Tomos Quatro A35 jeg har et spørgsmål til stelnumner
    Jeg prøver at finde frem til et års tal men stelnummeret er på 6 cifre og jeg kan ikke finde noget på det nummeret står på Højer side over motoren nummeret er 097465 og lige under er der også stemplet A35 og det går jeg ud fra at det er motor type håber i kan hjælpe vh Martin Døssing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

83 − 77 =

© 2024 knallertsiden.dk

Tema af Anders NorenOp ↑