knallertsiden.dk

50 kubik er alt man behøver

Guide til renovering af Yamaha FS1 4-gear motor

Meget grundig guide til renovering af motoren på den klassiske Yamaha FS1 4-gear, med udførlig instruktion og masser af billeder. Den er på 42 sider og skrevet af Yamaha eksperten Niels Fup.

>>  Download Yamaha FS1 4-gear motorrenoveringsguiden (PDF, 7 MB)


Kilde: Knallertforum.dk

2 Kommentarer

 1. John Tingleff

  16. april 2020 at 8:12

  Hej med jer.Jeg har for nyligt fået mig et par Yamaha FS1 knallerter.
  Så leder man her og der efter stumper og i går aftes sidder jeg med sønnen og læser på Yamahafs1 siden omkring div. nye dele.
  Jeg bemærker at der flere steder skrives : lavet som originalt ?
  Skal jeg opfatte det sådan at der er reservedele der ikke er originale, men som man tror er originale ?
  Det er nu ikke fordi at jeg er typen der KUN skal bruge originale dele, men så kunne denne del eksempelvis handles u originalt andre steder hvor evt. pris var lavere.
  eks. var en bagsvinger samt diverse ledninger.

  • Knallert

   16. april 2020 at 13:43

   Hej John

   Man kan idag få mange dele til FS1’en, men kvaliteten er meget svingende. Noget er så dårligt lavet – enten mht kvalitet og/eller pasform, at det ganske enkelt ikke er værd at købe. Hvis prisen virker meget lav, så køb det ikke! Heldigvis, kan man faktisk købe en del gode dele også. Man kan stadig købe originale dele, som man altid kan stole på. Køb dem i diverse netbutikker eller hos en Yamaha MC-forhandler. De kan bestille det hjem.
   Med uoriginale dele, skal man prøve sig lidt frem og spørge for sig. Du kan generelt stole på kvaliteten af de varer der kommer fra https://shop.yamahafs1.dk/, og Benny får endda lavet dele, som man ellers ikke kan få, eller kun kan få i håbløs kvalitet. Så, du skal opfatte “lavet som originalt” som at delene nok er uoriginale, men de er lavet ordentligt 🙂

   God fornøjelse med projekterne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− 1 = 9

© 2024 knallertsiden.dk

Tema af Anders NorenOp ↑